Sport
2021-11-21

A rossz kezdés ellenére győzött a DEAC

A DEAC hosszabbítás után 5-4-re győzött a DVTK Jegesmedvék ellen az jégkorong Erste Ligában vasárnap.

Kissé szokatlan időpontban, vasárnap kora délután rendezték a DEAC-DVTK meccset, ami egyben az idén útjára indított Erste Liga Matiné újabb állomása volt. A családokat már 12:45-től sok érdekességgel várták a Debreceni Jégcsarnoknál, és a mérkőzés szüneteiben is voltak játékok és szórakoztató programok.

 

Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés hazai szempontból, hiszen a DVTK a 7. percben már 3-0-ra vezetett. A DEAC nem is tudott az első játékrészben közelebb kerülni a vendégekhez.

 

A második játékrészben aztán magára talált a hazai csapat és Rastislav Spirko valamint Sándor Flórián góljaival 2-3-ra alakította az állást. A vendégeknek azonban erre is volt válasza a korábbi DEAC-os Kiss Roland góljával (2-4).

 

Az utolsó felvonásban a DEAC Vladislav Kuleshov góljával újra egy találatra közelítette meg a Jegesmedvéket. Ezután mindent egy lapra feltéve rohamozott a hazai gárda, aminek meg is lett az eredménye. 2 perccel a rendes játékidő vége előtt Rastislav Spirko megszerezte második gólját a meccsen, a DEAC pedig kiegyenlített. A hátra lévő percekben az eredmény már nem változott, így jöhetett a hosszabbítás.

 

A ráadásban aztán érkezett Jan Dalecky, és góljával eldöntötte a meccset. A DEAC 5-4-re nyert a DVTK ellen.

 

 

Liu Shaolin elődöntős 1000 méteren, testvérét kizárták

A második félidőben jöttek a gólok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek