Sport
2021-12-11

Hasznos párbeszéd a szurkolói ankéton.

Ábrók Zsolt cégvezető, Tőzsér Dániel sportigazgató, Joan Carrillo vezetőedző és Dzsudzsák Balázs csapatkapitány részvételével szurkolói ankétot tartott a Loki. A program szorosan kapcsolódott a debreceni ultracsoportok által szervezett karácsonyi adománygyűjtéshez, a háromnapos eseménysorozat gyakorlatilag az ankéttal zárult.

A találkozó elején Ábrók Zsolt üdvözölte és megköszönte a szurkolók nemes kezdeményezését, majd elmondta: nem lehet jónak minősíteni egy olyan őszi szezont, amely során edzőt kellett váltani, és továbbra is egyértelműen az a cél, hogy a DVSC bennmaradjon az NB I-ben. – Több volt az eddigi meccsekben, mint amit realizálni tudtunk, de már nyáron világos volt, hogy nehéz lesz ez a bajnokságLehetnénk a 6. helyen, vagy a 12. pozícióban is, de bármi is történik, bent kell maradni! – szögezte le a cégvezető, aki azt is közölte, miután a klub nem dúskál az anyagiakban, jelen állás szerint Pallagon igyekszik majd felkészülni a tavaszi folytatásra. A cégvezető azt is világossá tette, hogy az új brand nem a csapat címerének lecserélését jelenti, egyszerűen csak egy saját márkás ruhakollekcióról van szó, amely egyébként jól fogy a shopban.

Kérdésre válaszolva Ábrók Zsolt megjegyezte, hogy Tőzsér Dániel sportigazgató, illetve a csapat munkáját összességében a bajnokság végén fogják a vezetők értékelni. A sportigazgató kiemelte az összefogás fontosságát, illetve hangsúlyozta, hogy a nyáron érkezett új játékosok közül van, aki beváltotta a hozzáfűzött reményeket, és van, aki egyelőre kevésbé.

Joan Carrillo vezetőedző a csapat jelenlegi helyzetéről beszélt. Elmondta: tudja, hogy a DVSC nehéz helyzetben van, de kiemelte, hogy nem keres kifogásokat, hanem a megoldásokra koncentrál. Hozzátette, úgy érzi, pozitívan fogadták a városban és a klubnál is, s ezt igyekszik sok munkával meghálálni. Úgy véli, valóban kevés pontot gyűjtött a csapat az elmúlt meccseken, azonban nem szabad ezen siránkozni, inkább meg kell fordítani a folyamatot. – A legfontosabb maga a klub és annak sikere. Meg fogom találni azokat a játékosokat, akik harcolni fognak a Lokiért – jelentette ki a spanyol tréner.

Dzsudzsák Balázs arról beszélt, hogy maga is nagyon csalódott az eddigi szereplés miatt, és tudja, hogy a szurkolók máshoz szoktak korábban, mint ahogy maga is, hiszen annak idején bajnokként igazolt el Debrecenből. Éppen ezért nem is vitatja, hogy többször is rossz teljesítményt mutatott a gárda. A csapatkapitány azt mondta, hogy reméli, a társaság ezzel együtt ezután is megkapja majd a támogatást a lelátóról.

A végszavak egyike az volt, hogy a DVSC a korábbi sikerkorszakkal ellentétben pillanatnyilag nem tartozik a topcsapatok közé Magyarországon, de tényleg mindenki azért dolgozik, hogy a gárda egyszer ismét odaérjen, ahová való.

Forrás: dvsc.hu

Waswilla!

Csollány Szilveszter

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek