Sport
2021-10-26

Szurkolói információk a kecskeméti kupameccsre

Fontos bajnoki mérkőzés vár a Lokira a hétvégén az MTK otthonában, előtte azonban a MOL Magyar Kupában kell helytállnia Dzsudzsák Balázséknak. A kiírás 4. fordulójában Kecskemétre utazik a DVSC, a találkozót október 27-én, szerdán 18 órától rendezik a Széktói Stadionban, ahol a legjobb 16 közé jutás a tét.

Legutóbb hat évvel ezelőtt csapott össze egymással a két gárda, akkor az OTP Bank Liga 23. fordulójában 2-1-es győzelmet arattunk Kecskeméten, a mieink gólját Bódi Ádám és Aleksandar Jovanovic szerezte. Emlékezetes találkozóink is voltak, az Oláh Gábor utcai stadion utolsó bajnokiján például 5-0-ra ütöttük ki őket, míg 2010-ben igaz, 1-0-s vereséget szenvedtünk ellenük, így is a Széktói Stadionban ünnepelhettük ötödik bajnoki címünket.

Mind a két klubnál rengeteg minden történt azóta. Aktuális ellenfelünk jelenleg az NB II-ben szerepel, ráadásul újoncként kell helytállnia a másodosztályban. Az akadályt eddig remekül veszi, 13 forduló után mindössze egy pontra van a feljutást jelentő második helytől. Ismerős játékos is megtalálható a KTE keretében, mégpedig a korábban nálunk is futballozó Belényesi Csaba, aki egyetlen NB I-es mérkőzésen ölthette magára a Loki-mezt.

A Kecskemét és a Loki is az előző körben csatlakozott a kupába, a hazaiak 10-0-ra ütötték ki a Felsőzsolcát idegenben, míg együttesünk Veszprémben nyert 1-0-ra Marko Nikolic közeli góljával. A DVSC edzője, Huszti Szabolcs elmondta, nagyon nehéz meccsre számít, főleg, hogy ilyen rossz periódusban van a csapat. Ugyanakkor reméli, sikerrel tudják venni a következő akadályt, és továbbjutnak a MOL Magyar Kupa következő körébe.

Komoly izgalmakat tartogathat a két támadó futballt játszó együttes találkozója, melyre a felnőttbelépők egységesen 1000 forintba kerülnek, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban, melyek 17 órakor nyitnak a meccs napján.

https://dvsc.hu/

Pályázatot hirdetnek a debreceni fiataloknak

Változik a reptéri járatok menetrendje

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek