Debrecen
2021-10-26

Pályázatot hirdetnek a debreceni fiataloknak

A Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdetett olyan tehetséges, 14-19 év közötti debreceni fiatalok részére, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport vagy egyéb területen komoly teljesítményt értek el, s tehetségük további kibontakoztatásához, képességeik bizonyításához támogatást érdemelnek.

A közalapítvány pályázat alapján egyszeri juttatásként egyéni ösztöndíjat adományoz, mely által hozzájárul a kimagasló egyéni teljesítmény eléréséhez. A pályázat szempontjából tehetséges fiatalnak az tekintendő, aki a művészetben, a tudományban, az oktatásban, a technikában, a sportban vagy egyéb szakterületen rendkívüli és kimagasló tevékenységre képes, és azt eredményeivel már nyilvánvalóvá tette. A pályázat szempontjából debreceni fiatalnak az tekintendő, aki debreceni lakos, Debrecenben működő köznevelési intézmény tanulója, teljesítménye Debrecenhez kötődik.

Pályázni kizárólag online, a pályázati adatlap kitöltésével és a kötelező mellékletek feltöltésével lehet. Mindezt a koteles.andrea@ph.debrecen.hu email címre kell elküldeni. A szükséges dokumentumok a következő helyen elérhetők: https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/osztondijak-palyazatok/palyazati-felhivas-a-tehetseges-debreceni-fiatalokert-kozalapitvany

A pályázattal kapcsolatosan részletes információ az 52/517-707 telefonszámon, továbbá a koteles.andrea@ph.debrecen.hu e-mail címen kérhető.

A pályázat beérkezésének határideje: 2021. november 5. (péntek).

Fotó: https://www.facebook.com/debrecenvarosa

Fazekas Balázs: örültem, hogy újra nézők előtt játszhattunk

Szurkolói információk a kecskeméti kupameccsre

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek