Sport
2021-09-26

Nagy pofonba szaladt bele a DEAC az első hazai meccsén

A DEAC együttese 7-3-as vereséget szenvedett az Erste Ligában a MAC HKB-tól a Debreceni Jégcsarnokban.

A DEAC számára nem is kezdődhetett volna rosszabbul a mérkőzés, hiszen már az első percben hátrányba kerültek Kreisz Brúnó találatával. A harmad úgy is zárult ahogyan kezdődött, az utolsó perchez érkezve a MAC játékosa, Garát Péter duplázta meg a vendégek előnyét.
A második játékrészben tovább nőtt a különbség a két együttes között. Trevor John Gooch, valamint a DEAC-ból a nyáron a MAC-hoz igazoló Jakub Izacky is betalált, ezzel már 4-0 vezetett a fővárosi együttes a Debreceni Jégcsarnokban.
Az utolsó harmadban tovább folytatta a gólgyártást a MAC. Alig több mint 3 perc alatt újabb két találatot szereztek a vendégek. Majd Molnár Bálint is betalált, ezzel már 7-0-ra vezetett a fővárosi alakulat. A hajrához közeledve a megszerezte a becsületgólt a DEAC, Vojtech Kloz révén. Pár perccel később újabb hazai gólnál tapsolhatott a közönség, ezúttal Sági Martin volt eredményes, majd Rastislav Spirko is betalált, ezzel pedig kialakította a 3-7-es végeredményt.

A DEAC legközelebb kedden a Titánokhoz látogat, majd csütörtökön 18 órától a bajnoki címvédő Csíkszeredát fogadja a Derék utcai jégcsarnokban.

Magabiztos DEAC győzelem

Egyre népszerűbben a streaming tartalmak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek