Sport
2021-04-16

Korhut Mihály a jó emlékekre alapoz

Védőnk a Nyíregyháza elleni góljáról, az öltözői szerepéről, és a Győr elleni összecsapásról nyilatkozott.

Fájó pontvesztéssel ért véget a Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzésünk, melyen a vezető találatunkat a magyar válogatott játékosunk, Korhut Mihály szerezte az első félidő hajrájában. A hosszabbításban bekapott szabolcsi tizenegyesgóllal sajnos döntetlennel ért véget az összecsapás, így érthető módon nem volt felhőtlen a labdarúgó öröme.  

– Persze örülök, hogy sikerült megszereznem a visszatérésem utáni első gólom, az pedig még jobb érzés, hogy ez a Nyíregyháza elleni keleti rangadón történt. Azt gondolom, uraltuk a meccset, de a végén a koncentráció hiányából adódóan kaptunk egy elkerülhető találatot, így nagyon sajnálom, hogy elveszítettünk két pontot. Utólag azt mondom, bárcsak más lőtte volna a gólt helyettem, csak nyertünk volna – tekintett vissza a legutóbbi mérkőzésünkre a 69-es mezszámú balbekk.

A rutinos játékosként nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is igyekszik a lehető legtöbbet segíteni a társainak.

 – Ha megnézzük a bajnokságot, látható, annak ellenére, hogy folyamatosan az élmezőnyben vagyunk, hullámzó a teljesítményünk. Hol az első, hol a második helyen állunk, de nem tudunk stabil produkciót nyújtani folyamatosan. Az elmúlt két meccs sikertelensége miatt sajnos már nem mi állunk az élen, de sok van még hátra a szezonból. A maradék hat találkozón egyértelműen az lesz a célunk, hogy bajnokként jussunk fel az első osztályba. Egy vereség után nyilván leül az öltözői hangulat, előjönnek az érzelmek, ilyenkor én is arra törekszem, hogy mindenben segítsek azoknak a játékosoknak, akiket ez jobban megvisel.

Korhut Mihály több ETO elleni bajnokit is nyert már a DVSC játékosaként és bízik benne, ezúttal is három ponttal térünk haza.   

– A honlapon megjelenő videóból is felelevenítettem, milyen szép gólokat rúgtunk a Győrnek. Közülük néhányon én is ott voltam, például amikor idegenben nyertünk 2-1-re még 2012-ben, vagy amikor az Oláh Gábor utcai stadionban egy gyönyörű támadás után szereztünk gólt, melynél én adtam a gólpasszt. A Győr mindig ott volt az NB I-es élmezőnyben, jó játékosok alkották a keretét, így rendre rangadót játszottunk egymással. Összességében vannak jó és rosszabb emlékeim is az ETO elleni meccsekről, bízom benne, a jó folytatódik vasárnap.

dvsc.hu

Molnár Márton: “Fontos lesz, hogy hogy kezdjük a párharcot.”

Emberi sejteket tartalmazó majomembriókat hoztak létre

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek