Sport
2021-08-01

Könnyedén nyert U13-as csapatunk Balmazújvárosban

Péntek délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését Szabó János korosztályos együttese, fiataljaink a Balmazújváros ellen léptek pályára.

Még a felkészülés elején tart U13-as együttesünk, de már túl van az első edzőmérkőzésén Szabó János csapata. Péntek délután a Balmazújváros otthonában léptek pályára fiataljaink, akik szemre tetszetős játékkal, négy gólt szerezve győzték le ellenfelüket.

Felkészülési mérkőzés

Balmazújvárosi FC–DEAC 1–4 (1–2)

Szabó János: Előzetesen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, ugyanis az első felkészülési mérkőzést a tavaly még a kiemelt U13-as bajnokságban lévő Balmazújvárossal játszottuk. Már öt perc elteltével láttam, hogy a csapat együttes mozgása és a helyezkedés rendben van. Tetszetősen futballoztunk, élmény volt nézni a kombinatív játékot, jól használtuk a területeket. Ettől a mérkőzéstől többet kaptam, mint reméltem, mondtam is a srácoknak, hogy nagyon magasra tették a lécet. Kollégáim olyan alapot raktak le, melyre bátran lehet építkezni. Bizakodva várhatjuk a kiemelt bajnokságot, ahol nem lesz egyszerű dolgunk, de nem féltem a fiúkat.

Autó motortere égett Debrecenben

Fejlődik a magyar egészségügy

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek