Sport
2021-03-16

Bényei Ágoston: Megéreztem a gól ízét, most már nincs megállás

Fiatal tehetségünk találata biztosította be a pécsi győzelmet.

Felnőtt pályafutása első bajnoki gólját szerezte a DVSC 17 esztendős játékosa, Bényei Ágoston, aki a Pécs elleni bajnoki hajrájában talált be. A Loki 20-as számú labdarúgója eredetileg nem lépett volna pályára, ám Baráth Péter kiállítása után az ő nevét kiáltotta a szakmai stáb.

– Úgy vagyok vele, a sors akarta így. Amikor szóltak, hogy én állok be, egyből felment bennem az adrenalin, és szerencsére jól sikerült beszállnom. Ugrai szépen ment el a jobb szélen, én pedig láttam, hogy szinte a teljes pécsi védelem őt figyeli. Kifejezetten tetszett, hogy szinte fel sem nézett Roli, úgy rúgta be középre a labdát, nekem pedig egy az egyben csak a hosszú alsóba kellett gurítanom. Nagyon boldog vagyok a gólom miatt, annak pedig még jobban örülök, hogy ezzel a találattal teljes mértékben eldöntöttük a három pont sorsát. Hirtelen fel sem fogtam, igazából csak a hazaúton tudatosult bennem, mi is történt valójában. Megéreztem a gól ízét, most már nincs megállás!

 

Dolgos napok állnak az ifjú labdarúgó előtt, hisz március 16-án és március 18-án már az U18-as nemzeti válogatottban kell helytállnia. Külön pikantériája lesz a második Románia elleni felkészülési találkozónak, hogy abban a Nagyerdei Stadionban rendezik, melynek minden szegletét ismeri Bényei Ágoston.

– Nyilván plusz löketet ad, hogy Debrecenben rendezik ezt a mérkőzést, természetesen igyekszem magabiztosságot sugározni a társak és a szakmai stáb felé egyaránt. Vezéregyéniségnek kell lennem a kilencven perc során, és azt nyújtani, ami valójában tudok. Nagyon várom már, hogy egy válogatott meccsen is pályára léphessek a Nagyerdei Stadionban, jelenleg minden porcikámmal erre a megmérettetésre készülök.

 

 

Forrás: dvsc.hu

Grammy-díj : Óriásit zuhant a díjátadó tévés nézettsége

Az otthonfelújítási programmal kapcsolatos újabb kérdésekre válaszolt Novák Katalin

Gyönyörű Tamara

Szerző
Hasonló cikkek