• tiszta égbolt9℃ Debrecen
  • Ágnes
  • Benzin:  377Ft
  • Dízel:  396Ft
A DEAC férfi futsalosai a Ferencvárossal játszották az első bajnokit 2021-ben. A találkozót Budaörsön, az Aramis csarnokában rendezték meg. Egy végletekig kiélezett mérkőzésen 5-4-re győztek a zöldek.

Az első lehetőség Siska Gergő előtt adódott, de a kapu mellé lőtt, majd Rácz Zsolt távoli lövését tenyerelte ki a rutinos Tóth Gyula. A fővárosiak gyors kontrát vezettek, két játékos vezette a labdát egy debrecenire, a támadást Horváth Szabolcs fejezte be. Szentes-Bíró passza után sajnos Rácz lábában maradt az egyenlítés, ezt pedig góllal büntette Bognár Bence, akinek a sarkazását előbb védte Krajcsi, de a második próbálkozás után már ünnepelhetett. A szünet előtt Berecz Rafaelnek köszönhetően közelebb zárkózott a DEAC, ám Rábold sistergős kísérlete Faragóról a kapuba pattant, így tizenhat másodperccel a szünet előtt visszaállt a kétgólos különbség.

A második játékrész elején Krajcsi Bence több bravúros hárítással tette le a névjegyét. A 24. percben Tóth Attila hozta helyzetbe Thiago Alvest, aki nem is hibázott. Lógott a levegőben az egyenlítés, amely a 30. minutumban meg is érkezett. Ekkor Szentes-Bíró centerezésébe ért bele Érsek úgy, hogy a játékszer áthaladt a gólvonalon. Sajnos újabb fordulat következett a meccsen: két futsalosunk nem értette meg egymást, Bognár pedig meglódult, először Krajcsi nyerte a párharcot, de a kipattanónál már nem volt esélye az újabb védésre. Nem sokkal később egy szemre is tetszetős akciót vezetett az FTC, az i-re a pontot Öreglaki Norbert tette fel. A hajrában átálltak a mieink az öt a négy elleni formációra, aminek köszönhetően Szentes-Bíró szépített. Sajnos az újabb egalizálás már nem jött össze, így a IX. kerületiek zsebelték be a három pontot.

Elek Gergő tanítványai pénteken a Dunaferr otthonában vendégeskednek.


Férfi futsal NB I 11. forduló
FTC-Fisher Klíma-DEAC 5-4 (3-1)
gólszerző: Horváth Sz. (7.), Bognár B. (15., 32.), Faragó L. (20. – öngól), Öreglaki (36.), ill. Berecz (18.), Thiago (24.), Érsek (30. – öngól), Szentes-Bíró (38.)
A DEAC összeállítása: Krajcsi – Faragó L., Szentes-Bíró, Berecz, Siska. Cserék: Dobi, Tóth A., Kántor T., Szabó L., Thiago, Rácz Zs., Szabó Á. Vezetőedző: Elek Gergő.

 

deac.hu/futsal

Januártól aktív kereslet várható az ingatlanpiacon

Villanykapcsoló okozott riadalmat a Fényes udvarban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek