Sport
2021-01-10

Büntetőkkel nyert a DEAC az Újpest ellen

Az első meccsét játszó Pavel Pisarik is betalált a DEAC jégkorongcsapata 0-2-ről felállva győzött az Erste Ligában.

Az összecsapás első harmadában a DEAC összesen 22 alkalommal próbálkozott kapuralövéssel, de ezek közül egyik sem volt eredményes, és az Újpest 12 próbálkozásából sem lett egy sem sikeres, így 0-0-ás döntetlennel zártak a csapatok.

A mérkőzés első góljára sokat kellett várni, a második harmadban az Újpest szerezte meg vele a vezetést. A második harmad végén megduplázta előnyét az Újpest, Bodó Christopher volt eredményes.

A harmadik harmadban aztán megtört a jég a DEAC szempontjából. A debreceni színekben első mérkőzését játszó Pavel Pisarik góllal debütált ezzel pedig egy gólra zárkózott a DEAC (1-2). Ezután fokozta a nyomást a hazai csapat, aminek meg is lett az eredménye. 8 perccel a meccs vége előtt Clint Filbrandt volt eredményes és egyenlítette ki az állást (2-2). A rendes játékidőben több gól már nem született, így jöhetett a hosszabbítás, ahol szintén nem tudtak eredményes lenni a csapatok. A büntetők első párjában Hetényi hárított, Hári Norbert pedig betalált, így előnybe került a DEAC. Ezután hazai részről Jan Dalecky is betalált, Hetényi viszont állta a sarat, így a DEAC büntetőkkel legyőzte az Újpestet.

Szibériából ha bejön a hideg

Új közép-európai erősember szervezet indult

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek