Sport
2020-12-13

A DVSC volt a jobb

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a listavezető Debreceni VSC az utolsó helyen tanyázó Debreceni EAC-ot fogadta

A Loki az első félidőben bedarálta városi ellenfelét, eldöntve ezzel a három pont sorsát. Győzelmével a DVSC megőrizte hibátlan mérlegét a Nagyerdei Stadionban és magabiztosan vezeti a bajnokságot.

DEBRECENI VSC–DEBRECENI EAC 4–1 (4–1)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pintér Csaba (Kovács II. Gábor, Király Zsolt)
DVSC: Gróf – Kinyik, Szatmári , Pávkovics –  Baráth (Varga J., a szünetben) – Bévárdi (Kenderesi, 84.), Bódi (Haris, 66.), Dzsudzsák, Ferenczi (Sós B., 66.) – Szécsi M. (Pintér Á., a szünetben), Bárány. Vezetőedző: Kondás Elemér
DEAC: Tóth D. – Nagy Z. (Papp F., 37.), Soltész (Szabó K., a szünetben), Belényesi, Orosz M. – Spitzmüller – Kiss B. (Kertész, 64.), Nagy K., Nikitscher, Sándor T. – Székely D. (Damásdi, 74.) Vezetőedző: Sándor Tamás
Gólszerző: Szécsi (15., 29.), Bárány (33., 36.) ill. Kiss B. (43.)
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér:  
– Az volt a legfontosabb, hogy győzzünk, így elégedett vagyok a csapattal. Az első félidőben jól futballoztak a játékosaim, kihasználták az adódó lehetőségeket, így hamar eldőlt a három pont sorsa.
Sándor Tamás: – A DVSC ellen nem a legszerencsésebb bátran futballozni, mi megpróbáltuk a meccs elején... Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, a Loki ilyen különbséggel is megérdemelten nyert. Annak örülök, hogy az előre játékunkban látszik a fejlődés.

Az otthoni munkavégzőket támadják a kiberbűnözők

Az öröm gyetyáját is meggyújtották Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek