MegMinden
2024-03-19

Szoboszlai Dominik

(sassy.hu)

Szoboszlai a szőkékre bukik - lehetséges új barátnő a láthatáron

Szoboszlai Dominik szerelmi élete újabb állomásához érkezett. A rajongók által látni vélt új párja szintén a szőke hölgyek köréből került a sztárfocista mellé. Ki lehet a titokzatos nő?

Új pletykák láttak napvilágot Szoboszlai Dominik körül. Minden idők legdrágább magyar focistájának szerelmi életét sem fedheti jótékony homály, most épp új barátnőről beszélnek rajongói.

Nemrég még arról szólt a fáma, hogy korábbi kedvesével, a modell Gécsek Fannival melegítették fel kapcsolatukat, de a szóbeszéd szintjénél nem emelkedett feljebb a téma. A Borsonline fedezte fel, hogy egy újabb pletyka szerint egy másik, szintén szőke hölgy is képbe került.

Szoboszlai Dominik ugyanis bekövetett egy nőt a közösségi médiában.

Ez önmagában nem bír hírértékkel, ám a szemfüles rajongók detektíveket megszégyenítő módon szúrták ki, hogy a Liverpool futballistája ezelőtt nem csinált ilyet. Csak korábbi kedvese hölgy ismerőseit követi, egyébként nem jelölget be lépten-nyomon lányokat.

Ezt a kört most megtörte, és a rajongók szerint egyértelmű jel, ha csak egyetlen nővel teszi ezt. Olyan elképesztően szemfüles rajongó is akadt, aki említett

székesfehérvári hölgy Instagramján fedezett fel egy szelfit, ami egy pirosan kárpitozott, Szoboszlai kocsijához megtévesztésig hasonlító gépjárműben, egy csokor rózsával a háttérben készült.

Ezen mesteri találgatásokat Szoboszlai egyelőre nem kommentálta, van mire figyelnie a pályafutásában is. Csapata a vasárnapi FA kupa negyeddöntőjében ugyanis kikapott, a magyar focista teljesítményét a brit szaklapok pedig "jóra", vagyis közepesre értékelték.

A kép forrása: goal.com.

Az eredeti írást itt találja.

Az eredeti írást itt találja.

Kipróbáltuk a Spotify Song Psychic funkcióját

Magyar válogatott: parádés teljesítményt nyújtottak a DEAC játékosai

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek