Backstage
2024-03-19

Kipróbáltuk a Spotify Song Psychic funkcióját

Dalban elmondott válaszok az élet legfontosabb kérdéseire azoknak, akik végképp nagyon unatkoznak.

A Spotify nemrég indította el új, Song Psychic funkcióját, amelyről a következőt írták:

"Az élet tele van apró rejtélyekkel, és néha a legszórakoztatóbb módja annak, hogy megbirkózzunk velük, egy kis kozmikus útmutatás. A Spotify készen áll arra, hogy a megvilágosodás útjára vigyen a Song Psychic, egy új, misztikus zenei élmény segítségével.”

A Song Psychic egy alkalmazáson belüli funkció, amely véletlenszerűen felbukkanhat, amikor megnyitjuk a platformot, vagy ugyanúgy kereshető, mint a dalok, előadók, albumok és podcastok. A Song Psychic kezdőlapja egy kristálygömbhöz hasonlóan animált, a get started gombra kattintva pedig olyan felületre kerülünk, ahol kilenc kategória közül választhatunk: iskola, barátok és család, szerelem, karrier, az élet legnagyobb rejtélyei, a jövőm, én magam, stílus és ebéd.

A kategóriákon belül a témához kapcsolódó, előre megadott kérdéseket találunk, vagy elkezdhetjük a saját kérdésünket is beírni, ami egy legördülő menüben több kérdést generál, amelyek közül választhatunk.

A kérdés elküldése után a Spotify egy dallal válaszol a kérdésre, az eredményt pedig, miután alaposan fontolóra vettük, megoszthatjuk a közösségi médiában. Abban, hogy megéri-e csapot-papot hátrahagyva halásznak állnom egy távoli szigeten, továbbra sem vagyok teljesen biztos, egy hallal pózolós fotót viszont mindenképp beújítok randiappra – ki tudja, a segítségével akár még egy Selena Gomezzel közös jégkrémezés is összejöhet ebédre.

 

 

Így lehet gyorsabban eladni egy használt autót

Wednesday 13, Drift és Sick N’ Beautiful a Dürer-kertben - koncertbeszámoló

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek