MegMinden
2024-03-06

This Calling-dalpremier

(nuskull.hu)

Álmatlan éjszakák a lélek sötét oldalán .

Minden kétséget kizáróan az utóbbi évek egyik legizgalmasabb magyar punk rock-zenekara a számtalan más banda (The Idoru, Bridge to Solace, Sedative Bang, On Graves stb.) tagjaiból összeállt This Calling, akik 2020-as bemutatkozó nagylemezükkel – akkor még kizárólag stúdióprojektként – felrobbantották a hazai színteret, az akkori toplistánkon is előkelő helyen végeztek. Ezután bő két évig csendben voltak, majd 2022 elején előrukkoltak egy bivalyerős új dallal, majd tavaly még eggyel, és közben teljes felállású, koncertképes bandává is formálódtak. Idén pedig bejelentették, hogy április 5-én érkezik a második albumuk, a Nightlife, amiről most itt nálunk hallható egy újabb szám, az On the Devil’s Side.

Fellegi Ádám gitáros röviden mesélt a dalról:

A dal – de igazából az egész lemez – mondanivalójában kicsit a Misfits horror érájába repít vissza, illetve a lélek sötétebb oldalára világít rá, tudod, arra, ami az álmatlan éjszakák közepén kerül elő :) Tudatosan kerüljük a „do better!” mentalitást, mindenféle állásfoglalást, észosztást, politikai-társadalmi kérdésekben. A This Calling lényege a szórakoztatás, és nem is nagyon szeretnénk ettől eltérni, nem akarunk szócsőként üzemelni, pont eleget csináltuk az elmúlt 25 évben.

A felvételek a Grenma Stúdióban zajlottak Botlik Mátyás (Kies, The Grenma) felügyeletével, aki a keverést és masztert is végezte. Az új dal borítót is kapott, mely szokásosan Bödecs Andris énekes munkája.

A H-Music gondozásában megjelenő album már előrendelhető CD-n, és bakelit is tervben van. A lemezbemutató koncert az album megjelenésének másnapján, vagyis április 6-án lesz a Dürer Kertben a Wishes, a Hitori és a Nís társaságában, ennek a jegyelővétele március 6-án indul.

Az eredeti írást itt találja.

Rekordok egymás után

A Grammy - díjas Twenty One Pilots új dallal rúgta be az ajtót

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek