MegMinden
2024-02-26

BioShoc

(esport1.hu)

A teljes Mafia-trilógia is sokkal olcsóbban vásárolható meg

Az Epic Games Store a heti ingyenes ajándékával szerez magának sok-sok követőt, bár a legutóbbi ajánlatukat végül visszavonták, és egy új játékot kínálnak majd 0 forintért csütörtökön. A Steam eközben folyamatosan hatalmas leárazásokkal igyekszik megnyerni magának a közösséget, és az az igazság, hogy ez is jól működik, mert ilyenkor sok esetben potom összegekért lehet behúzni a legizgalmasabb címeket is. Nem olyan réget ért véget a kínai holdújév kapcsán életre hívott Lunar New Year promó, de máris itt a legújabb. Ezen a héten is változatos, és különböző műfajokat felölelő, mindenki ízlését kielégítő kínálat várja a vásárlókat.

Olyan nagy franchise-okat, mint a BioShock, a Mafia és az XCOM is néhány forintért már meg lehet vásárolni, ezért nem csak a pénztárcánkat kímélhetjük meg, de itt a hétvége, szóval esetleg akinek van ideje, az el is merülhet ezekbe a fantasztikus világokba.

Itt a remek alkalom tehát, hogy bárki lecsapjon a 2K legjobb alkotásaira és kihasználja a bombajó Steam-kedvezményt. Ha végignézünk a platform akciós oldalán, akkor mindenképp kiemelnénk a legjobb ajánlatok közül az XCOM: Ultimate Collectiont, amely most 91%-kal olcsóbban kapható – 48 ezer forint helyett 4,500-ért vihető. Ha azonban ez nem a te világod, akkor a BioShock: The Collection és a teljes Mafia-trilógia is sokkal olcsóbban vásárolható meg. Ami a sportrajongókat illeti, az NBA 2K24-re 84%-kal, a WWE 2K23-ra és a PGA Tour 2K23-ra pedig 74%-kal kevesebbért lehet hozzájuk jutni, hogy csak néhány érdekességet említsünk.

Az eredeti írást itt találja.

Marozsán, Fucsovics és Piros is javított a tenisz-világranglistán

Mesterséges intelligencia segítségét kérte a Brains - új dal és klip

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek