MegMinden
2024-02-12

III. Károly

(promotions.hu)

Aggasztó fejlemények a király betegségében.

Az egész világot megrázta nemrégiben a Buckingham-palota bejelentése, miszerint III. Károly király rákos megbetegedéssel küzd. A jelenlegi brit uralkodó ezt követően szombat este állt először nyilvánosság elé a bejelentés után, szívszorító nyilatkozatában pedig megköszönte mindenkinek a támogatását ebben a nehéz időszakban.

A király hangsúlyozta, hogy ezek a jókívánságok nagyban segítették a felépülését, "az ilyen kedves gondolatok pedig a legnagyobb vígaszt és bátorítást jelentik a számára".

„Szeretném őszinte köszönetemet kifejezni a sok támogató üzenetért és jókívánságért, amelyet az elmúlt napokban kaptam. Amint azt azok tudják, akiket átélték már ezt a betegséget, az ilyen kedves gondolatok jelentik a legnagyobb vígaszt és bátorítást”

Ezt követően III. Károly köszönetet mondott családjának is, akik elképesztő támogatást nyújtanak neki a lesújtó diagnózis óta, ám ezek a megható szavai komoly aggodalmakat váltottak ki az emberekből, sokan ugyanis úgy érezték, mintha a király már előre búcsúzkodna ezekkel a szavakkal.

A királyi családhoz közel álló források szerint az uralkodó egyébként most a pihenésre összpontosít, hogy felkészüljön a további kezelésekre és a norfolki birtokán lábadozik. Állapotát a londoni klinikán egy prosztata-megnagyobbodás miatti műtét során fedezték fel a múlt hónapban, ám az biztos, hogy nem prosztatarákkal küzd. Egy neves onkológus korábban azt tippelte, hogy III. Károly húgyhólyagrákkal küzdhet, ám ezt egyelőre nem erősítették meg.

Az eredeti írást itt találja.

A sírból hozták vissza

Az AC/DC 2024-ben turnéra indul a Power Up lemezzel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek