MegMinden
2024-02-09

Egy színésznő veheti át Johnny Depptől Jack Sparrow szerepét

(blikk.hu)

A hírek szerint egy amerikai színésznővel képzelnék el a folytatást.

Johnny Depp ikonikus karakterét, Jack Sparrow kapitányt valaki egészen más öltheti magára a Karib-tenger kalózai 6. etapjában, miután a Disney bejelentette, hogy a volt feleségével, Amber Hearddel kapcsolatos rágalmazási ügye miatt nem kérnek többet a 60 éves színészből. A nagy figyelmet kapott tárgyalás azóta már lezárult, a pert Depp nyerte meg. A stúdió a hírek szerint ezután úgy döntött, megpróbálja visszaszerezni a legendás színészt a hatodik kalózos filmjükhöz is, de úgy tűnik, ez nem lesz olyan egyszerű, mint azt gondolták.

Depphez a tárgyalások idején több kérdést is intéztek a sikeres franchise-zal kapcsolatban: a vt magazin szerint azt is megkérdezték tőle, hogy ha a Disney 300 millió dollárral és egymillió alpakával érkezne hozzá, az se késztetné arra, hogy visszatérjen a stúdióval a Karib-tenger kalózaihoz, mire a Golden Globe-díjas színész csak annyit felelt: Így igaz.

Mindemellett Depp a Jack Sparrow kapitányként eltöltött idejére és a céggel való kapcsolatára is reflektált egy nyilatkozatában.

„Jack Sparrow kapitány egy olyan karakter volt, akit az alapoktól kezdve felépítettem, és nagyon sokat tettem bele. Magadból nagyon sok mindent beleteszel egy karakterbe”

 jelentette ki Depp, aki később hozzáfűzte:

„Dolgoztam ezeken a filmeken ezekkel az emberekkel, és számtalan saját átírásomat, párbeszédemet, jelenetemet, viccemet beletettem. Nem egészen értettem, hogy egy ilyen hosszú és meglehetősen sikeres kapcsolat után hogyan váltam a Disney számára hirtelen bűnössé, amíg be nem bizonyították az ártatlanságomat”.

Mégis sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha Depp nem tér vissza, vajon ki veheti át tőle az ikonikus kalóz szerepét. A lap szerint most egy 28 éves amerikai színésznő-komikus, Ayo Edebiri nevét dobták be, aki a Karib-tenger kalózai 6-ban főszerepet játszhat egy Anne nevű karakterként.

Az eredeti írást itt találja.

Az eredeti írást itt találja.

Átadták az V. Nagytemplomi Jótékonysági bál bevételét.

Megfulladnak a fák

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek