MegMinden
2024-02-07

Yaris

(totalcar.hu)

Csak az a borzasztó motorhang ne lenne.

Hiszem, hogy a legtöbb közlekedő számára egy Yaris kaliberű autó tökéletes megoldást jelentene a hétköznapokban. Jól megy, nem fogyaszt sokat és most már hosszabb távon sem érzem kényelmetlennek. Ha nem is sokat, magához képest ad némi bugit, csak ezt egy közel 11 milliós árcédulával.

Minden embernek megvan a maga problémája az életben, sokaknak ezek között megtalálható a közlekedés is. Nem azért autóznak, mert annyira szeretnek vezetni, hanem mert muszáj. Ám mennyivel jobb ezt egy olyan eszközzel megoldani, ami szerethető és egy kicsit még mókás is. Amíg eljutsz a munkahelyedre, a boltba, a gyerekért az oviba, addig azt érzed, hogy az autó él a kezeid között, ilyen a frissített Yaris is. Csak az a borzasztó motorhang ne lenne.

Keresd a különbségeket

De nem futok ennyire előre, érdemes alaposan megnézni kívülről is a 2024-es Yarist. Nem viccelek, nagyon alaposan. Mondom NAGYON alaposan! Én is ezt tettem, perceken keresztül néztem össze a 2019-ben megjelent és a most elénk tárt faceliftes modellt és nagyon furkálódnom kellett, hogy találjak különbséget. A hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett lámpában eddig csak egy LED volt, most már három. HA! Nem fognak ki rajtam a japán mérnökök, tudtam én, hogy reszeltek az autón és bár a forma 4 éves, fikarcnyit sem fáradt ezidő alatt.

Az eredeti írást itt találja.

Walipini

Fejes Tamás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek