MegMinden
2024-01-21

Reptér

(port.hu)

Schwarzi a reptéri megbilincselésről.

A 76 éves sztár kedélyes élménybeszámolóval és disznó viccekkel szórakoztatta a luxusórája elárverezésére Ausztriába sereglett embereket.

Mint ismeretes, a 76 éves Arnold Schwarzeneggert január 17-én, szerdán őrizetbe vették a müncheni repülőtéren, mert előzetesen nem jelentette be, hogy egy nagy értékű (nagyjából 7,6 millió forintot érő) luxusórát fog bevinni az Európai Unió területére, hogy ott később eladja. Az Ausztriába továbbutazó hollywoodi sztár poggyászának átvizsgálásakor ugyanis egy Audemars Piguet márkájú karóra került elő, amelyről a színész azt állította, hogy másnap szándékozik árverésre bocsátani a népszerű osztrák síparadicsomban, Kitzbühelben, egy klímavédelmi adománygyűjtésen.

A müncheni vámhivatal képviselője azt nyilatkozta, hogy adóügyi büntetőeljárást kezdeményeztek Schwarzenegger ellen, mivel mindenkire vonatkozik az a szabály, hogy az EU-ba érkező importáruk után adót és vámot kell fizetni. Az órát ugyan lefoglalták a német vámosok, de ettől még magát az aukciót megtartották Ausztriában, a patinás Stanglwirt luxushotelben, ahol a jó Arnold egy 8 perces, igen pikírt köszöntőbeszédet mondott, felelevenítve a vele történteket, ami mostanra természetesen bejárta a világsajtót:

Meg lettem bilincselve. De nem a rendőrség vagy a vámosok tették. Tegnap este egy forró éjszakám volt a barátnőmmel, Heatherrel. Hihetetlen volt!

Schwarzenegger ugyanis amióta elvált a feleségétől, Maria Shrivertől, a 49 éves Heather Milligan gyógytornásszal jár. De nem ez volt az egyetlen bilincselős disznóvicc az árverésen:

Na, de komolyan! A nő a vámhivatalban azt mondta: »Ha nem viselkedik jól, megbilincselem!« Erre én azt mondtam: »Semmi gond. Ez egy nagyszerű ajánlat, mert általában 500 dollárt szoktam fizetni ugyanezért.«

És ez még semmi, mert a pikáns viccek csak úgy záporoztak Schwarzeneggerből, még a Ponyvaregény emlékezetes jelenetét is felidézte a rögtönzött stand up show-jában:

Vad élmény volt ez az egész. Mert tessék, megpróbálod elhozni ezt a nagyszerű órát... Ezt a nagyon különleges órát. Megtalálják a poggyászban, aztán a fickó már keresi a másik órát. De nem találta meg, mert elrejtettem. Nem mondhatom meg, hogy hová... De ma nem tudok leülni!

Az eredeti írást itt találja.

Sallai Roland csapattársa lett Szalai Attila Freiburgban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek