MegMinden
2023-12-30

Baráth Péter

(csakfoci.hu)

A Diósgyőr is vinné a Fradi magyar válogatott középpályását.

A csakfoci.hu információi szerint a Ferencváros 2-szeres magyar válogatott középpályása, Baráth Péter klubot válthat a télen: a Diósgyőr is vinné a 21 éves futballistát. 

Honlapunk információi szerint Baráth Péter jó eséllyel klubot válthat a télen. A Ferencváros 21 éves középpályása kiegészítő embernek számít klubjánál, ő maga is jelezte a napokban, hogy nem feltétlenül elégedett a neki jutott őszi játékpercek mennyiségével (összesen 9 tétmeccsen játszott 285 percet az idény első felében), így előnyös lenne a számára, ha legalább a tavaszra új csapatot találna.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a DVTK a 2-szeres magyar válogatott futballista egyik legkomolyabb kérője, de itthonról is van más, aki érdeklődik iránta, és az sem kizárt, hogy végül külföldön folytatja a pályafutását.

Diósgyőrben két-három érkezővel számolnak a télen, de csak abban az esetben, ha lesznek távozók is, mert tartaniuk kell magukat a szoros költségvetéshez - erről Bajúsz Endre, a miskolciak sportigazgatója beszélt nemrég.

Az eredeti írást itt találja.

Sportszerviz

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek