MegMinden
2023-11-30

CR7

(index.hu)

Gigantikus pert indítottak Cristiano Ronaldo ellen

Csoportos keresetet indítottak Cristiano Ronaldo ellen az Egyesült Államokban, amiért népszerűsítette a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjét, a Binance-et.

A felperesek azt állítják, hogy a többszörös aranylabdás játékos miatt veszteséges befektetéseket hajtottak végre. A kártérítési igény meghaladja az egymilliárd dollárt – írja a BBC

A BINANCE 2022 NOVEMBERÉBEN JELENTETTE BE AZ ELSŐ RONALDÓVAL KÖZÖSEN LÉTREHOZOTT, „CR7” ELNEVEZÉSŰ NFT (NEM FELCSERÉLHETŐ TOKEN) KOLLEKCIÓJÁT.

A „CR7” Ronaldo monogramjára és mezszámára utal, és számos terméken – a lábbeliktől a parfümökig – használják márkajelzésként. A cégér hozzájárult ahhoz, hogy Ronaldo a világ egyik leggazdagabb sportolója legyen.

A kollekció legolcsóbb NFT-je 77 dollárba került 2022 novemberében, amikor forgalomba került. Egy évvel később már csak 1 dollár volt az ára.

A partnerséget bejelentő videóban Ronaldo azt mondta a leendő befektetőknek, hogy közösen megváltoztathatják az NFT játékot, és a következő szintre emelik a labdarúgást.

Az eredeti írást itt találja.

A diplomás sportcsillagokért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek