MegMinden
2023-10-20

H. P. Baxxter

(index.hu)

Eljegyezte 37 évvel fiatalabb barátnőjét a Scooter énekese.

Eljegyezte 22 éves barátnőjét, Sarát a Scooter énekese, H. P. Baxxter.

Idén tavasszal derült ki, hogy Baxxter – polgári nevén Hans-Peter Geerdes – összejött egy fiatal lánnyal, és nagy köztük a szerelem.

Akkor a Bild szellőztette meg a sztorit, és most szintén a német bulvárlap értesült arról, hogy a pár már jegyben jár. Megkérdezték erről az énekest is, aki azt mondta nekik: 

Igen, ez igaz. Sarával jegyben járunk. Romantikus utazáson voltunk egy régi Rolls-Royce-szal a Skót-felföldön és Skye szigetén. Akkor kértem meg Sara kezét.

Baxxter elmondta, hogy a nyaralás ötlete onnan jött, hogy Edinburghban voltak koncerten a Scooterrel. A koncert előtt Amszterdamba vezettek, utána komppal átmente Newcastle-be, és ezután végigautózták a Skót-felföldet, mielőtt a koncert helyszínére érkeztek.

Maga a koncert egyébként szeptember 23-án lehetett, ugyanis az együttes aznap lépett fel Edinburgh egyik külvárosában, Inglistonban egy zenei fesztiválon, vagyis az eljegyzésre nagyjából ekkortájt kerülhetett sor. Az énekes a Bildnek azt is elárulta, hogy várhatóan a jövő évben fognak összeházasodni.

Hogy pontosan miként, azt még nem gondoltuk ki. Ez még várat magára. Most egyelőre szimplán csak boldogok vagyunk

– mesélte az énekes, aki márciusban jött össze a fiatal lánnyal, és májusban vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat.

Az eredeti írást itt találja.

Erős ellenfelet fogadnak a kosarasok

The Retirement Plan

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek