MegMinden
2022-07-30

Quimby

(index.hu)

Kiss Tibi visszatért a Quimbybe, újra színpadra áll

Kiss Tibi újra színpadra áll a Quimbyvel; úgy tűnik, leküzdötte alkoholfüggőségét.

A Quimby csapata két éve jelentette be, hogy Kiss Tibi, az együttes frontembere határozatlan időre visszavonul az alkoholfüggősége miatt. Végül tavaly nyáron tudatták, hogy az izolációs időszak véget ért és a zenészek újra találkoznak egymással. Kiss Tibit nem sokkal később a Budapest Bár fellépésein lehetett látni újra, majd októberben a Quimby Plusz-Mínusz koncertjén is megjelent a Budapest Parkban (erről itt olvashat bővebben).

A terápia és a gyógyulás hosszabb időt vett igénybe, a zenekar billentyűse, Balanyi Szilárd 2021 februárjában a Blikknek úgy fogalmazott, hogy 2022 tavasza előtt nem valószínű, hogy a Quimby teljes létszámmal újra színpadra áll.

Azt gondolom, reális esélye annak, hogy a Quimby teljes létszámban újra a színpadon álljon, 2022 tavasza előtt nincs. És azt is rengeteg beszélgetésnek kell megelőznie, hiszen nagyon sok mindent kell át- és kibeszélni ahhoz, hogy újra működni tudjunk

– mondta a zenész akkor. 

Ha időben csúszott is picit, úgy tűnik, október 1-jén megvalósulhatnak a fentiek. A Blikk információi szerint a zenekar hetek, hónapok óta próbál, sőt egy időre visszavonultak egy vidéki házba, hogy közel két és fél év kihagyás után újra megismerjék egymást, amelynek a Budapest Parkba meghirdetett koncert lehet az egyik gyümölcse. Kiss Tibi visszatérésére a zenekar egyébként a napokban egy fotóval is utalt a közösségi oldalán.

Az eredeti írást itt találja.

Visszatért a gólerős csatár

Hip-hoppal és sok szintivel újít a Blahalouisiana

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek