MegMinden
2023-09-05

Sztár körmös

(ripost.hu)

A TikTok-csatornáját több ezren követik.

EZÉRT IMÁDJÁK TÖBB EZREN A TIKTOK-SZTÁR KÖRMÖST, VIVKÓT 

Vivien kétgyermekes családanya és sikeres műkörmös. A TikTok-csatornáját több ezren követik, ahol nem csak a körmös munkáit osztja meg.

A TikTok kedvenc körmöse, Helbig Vivien "vivkonails" néven van jelen a platformon; vicces videóit közel 150 ezren követik. A 31 éves, kétgyermekes családanya Székesfehérvár közelében él és műkörmösként dolgozik az otthonában kialakított szalonjában. Munkájában az egész családja támogatja.

Közel 12 éve, amikor megszületett a nagyobbik fiam, szerettem volna olyan dologgal foglalkozni, amivel a saját időmet be tudom osztani, így döntöttem a körmözés mellett. Közelebb állt hozzám, mint a többi szépségipari szakma, hisz sajnos nagyon rágtam a körmömet és szégyelltem; így gondoltam, ez még egy plusz motiváció ahhoz, hogy kitanuljam a szakmát és gyönyörű körmöket készítsek magamnak

- mesélte a Ripostnak Vivkó.

Második fia születése hozta a fordulópontot 

Vivien kezdetben csak a műköröm-alkotásait osztotta meg a TikTok-csatornáján.

"TikTok-oldalam már több éve van, viszont tavaly a kisebbik fiam születése után több időm volt az oldallal foglalkozni; amíg előtte csak körmökkel kapcsolatos videókat posztoltam, gondoltam kipróbálok egy-két videót, ahol én is látható vagyok és egyből észrevettem, hogy sokkal magasabb lett a nézettség. "

"Szeretem, hogy sok ember napját fel tudom dobni"

Vivien videóinak fő témája a műkörmös anyagok bemutatása, mindemellett vicces videókat is készít.

 

A körmös szakmát és vendégtípusokat mutatom be poénosan, természetesen törekszem rá, hogy ne bántsak meg vele senkit. Szeretem, hogy sok ember napját fel tudom dobni a videóimmal. Közel egy év alatt 150 ezer követőt sikerült szereznem TikTokon, 50 ezer követőt Facebookon és közel 20 ezer követőt Instagramon.

 

Vivkó jó példát szeretne mutatni

A kétgyermekes anyuka számára fontos, hogy példakép válhasson belőle.

Mivel sok fiatal néz, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy semmi negatívat ne tartalmazzanak a videóim, ne legyen benne csúnya beszéd, vagy bármi bántó. Bárki bármikor fordulhat hozzám segítségért.

 

Az eredeti írást itt találja.

Sir David Attenborough

A csodálatos szódabikarbóna

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek