MegMinden
2023-07-06

Fordulat

(velvet.hu)

Shakira és Piqué nyitott kapcsolatban éltek.

Mielőtt Piqué megcsalta a világsztár énekesnőt, állítólag hosszú éveken keresztül nyitott kapcsolatban éltek egymással.

Mi is beszámoltunk korábban Shakira és focista exférje, Piqué szakításáról, majd válásáról. Az egykori szerelmesek kapcsolatát illetően idővel több csontváz kihullott a szekrényből. A szakítás folyamata közel sem volt konfliktusmentes: Shakira egy dalban üzent – nem túl kedves dolgokat – egykori kedvesének, akinek hűtlenségéről egy lekváros üveg árulkodott.

A kacskaringós történet most újabb kanyart vett, ugyanis kiderült, hogy Piqué és Shakira korábban hosszú évekig nyitott kapcsolatban élt egymással. Az új információ inkább az ex-futballista malmára hajthatja a vizet, ugyanis Shakira megcsalással vádolta őt, ám ezek alapján könnyen lehet, hogy erre engedélye is volt a Barcelona korábbi játékosának.

Egy spanyol műsorvezető szerint, aki közelebbről ismeri az egykori párt, kötöttek egy megállapodást három éve, hogy nyitott kapcsolatban élnek.

Van egy megállapodás, miszerint >>te azt csinálsz, amit akarsz, én pedig azt csinálok, amit akarok<<, de a médiával szemben még mindig egy pár vagyunk

– nyilatkozta a forrás az El Nacional de Catalunya nevű lapnak. 

A legnagyobb szenzációja az állítólagos nyitott kapcsolatról szóló megállapodásuknak, hogy azt ráadásul a kolumbiai származású énekesnő kezdeményezte.

Piqué a megcsalási ügy kirobbanása után szinte rögtön felvállalta új kapcsolatát Clara Chia Marti modellel, de később cáfolta a viszonyról szóló állításokat, és ragaszkodott ahhoz, hogy nem volt hűtlen Shakirához. Az énekesnő rajongóit persze nem ilyen egyszerű meggyőzni: azóta is folyamatosan támadják Piquét és újdonsült kedvesét, noha az énekesnőt azóta Tom Cruis-zal és Lewis Hamiltonnal is összeboronálták. 

Az eredeti írást itt találja.

Vámpírok

Máté Szabi konyhája

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek