MegMinden
2022-12-11

Légiósok

(csakfoci.hu)

Élete formájában a magyar játékos, egy igazi nagycsapat is vinné.

A 28 éves, 44-szeres magyar válogatott játékos több klub radarján is szerepel, klubja új szerződést kínál neki, de egyelőre nem dőlt el, hogy elfogadja-e azt.

Horvátországi lapinformációk szerint a bajnoki címvédő és az egész régióban az egyik legjobb csapatnak számító - sőt, a vb-elődöntős horvát válogatottba is négy játékost, köztük Dominik Livakovicot adó -  Dinamo Zagreb már a télen szeretné elvinni a rivális Eszék egyik legjobb játékosát, a magyar Kleinheisler Lászlót.

Ahogy a Večernji list c. lap fogalmaz, a népszerű "Lacika" talán élete futballját játssza az utóbbi hetekben-hónapokban, valóban csúcsformában van, így nem meglepő, hogy több klub célkeresztjében is szerepel.

A 28 éves magyar középpályás és ügynöke már régóta tárgyalnak az új szerződésről a csapattal, és az Eszék - részben magyar - vezetősége a jelenleginél jobb szerződést kínál neki - írja a portál. Kleinheisler mostani kontraktusa a jövő nyáron jár le, de klubjánál mindenki arra számít, hogy továbbra is a fehér-kék csapat tagja marad majd.

A Transfermarkt szerint a 44-szeres válogatott futballista mintegy 2 millió eurót ér.

Az eredeti írást itt találja.

Nature of Debrecen séta a Parkerdőben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek