MegMinden
2022-10-20

Boris Becker

(blikkruzs.hu)

Megdöbbentő mire vette rá társait a börtönben Boris Becker.

Boris Becker az egykori világhírű teniszező igyekszik beilleszkedni a börtön mindennapjaiba, közölte Oliver Moser, az ügyvédje. Beckert Április 29-én ítélték el öt évre csődbüntett miatt, büntetésének felét rács mögött kell letöltenie egy oxfordshire-i, börtönben, írja a Daily Mail.

Boris Becker 2,5 millió fontnyi vagyont és kölcsönt próbált elrejteni a brit hatóságok elől, hogy elkerülje adósságai kifizetését. Két és féléves szabadságvesztéséből már hat hónapot letöltött. Borisnak külön cellája van, kifogástalanul viselkedik és elég népszerű a rabtársai körében.

Állítólag nyolc kilót fogyott, mert sok időt tölt az edzőteremben, rendszeresen pingpongozik és nem iszik alkoholt. A brit sajtó értesülései szerint mintegy 45 rabtársát tanítja fitneszre, helyes táplálkozásra, válságkezelésre és a jóga, a meditáció egy speciális fajtájára.

A négygyermekes Becker tartja a kapcsolatot hozzátartozóival, telefonálhat és beszélhet velük. Becker jó magaviselete és igyekezete annak tudható be, hogy szeretne minnél hamarabb a börtön kapuján kívül lenni, újra a szabad emberek életét élni.

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek