MegMinden
2022-08-15

Game of Talents

(port.hu)

Megvan, mikor indul el az RTL Klub új show-ja.

A Game of Talents – Tehetség első látásra című új műsorban celebeknek kell kitalálnia, miben tehetséges a velük párba állított civil. A Házasodna a gazda 5. évada augusztus végén startol el Nádai Anikóval.

Szeptember 4-én, vasárnap 19 órától indul az RTL Klub vadonatúj showműsora, a világszerte nagy sikerrel bemutatott Game of Talents – Tehetség első látásra, ahol komoly pénznyeremény, 10 millió forint a tét! A produkcióban Istenes Bence műsorvezetésével adásonként két pár játszik egymás ellen. A duó egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó).

A játékosok és a nézők kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet a civil ruhás személy tehetsége. Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó megfejtésekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget.

Augusztus 29-én indul a Házasodna a gazda társkereső reality 5. évada is az RTL Klubon. Nyár végétől minden hétköznap este 21:10-től lesz látható a csatornán, de az epizódok az RTL Most platformon is megtekinthetők. A műsorban négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd: a gazdák ismét saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz. A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

 

Az eredeti írást itt találja.

Júniusban csökkent az építőipar termelése

Debreceni karnevál hét

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek