MegMinden
2021-10-02

007

(origo.hu)

Ezt mondják a kritikusok Daniel Craig utolsó Bond-filmjéről

A kritikák többnyire pozitívan fogadták a Nincs idő meghalni című új James Bond-filmet, amit szeptember 30-tól játszanak a magyar mozik.

"Jobb, mint jó. Fenséges!" - lelkendezett a The Times kritikusa, Kevin Maher, aki öt csillaggal értékelte a filmet, és aki azt írta: Craig karizmatikus jelenléte a nyitó jelenettől a záró képkockáig uralja a filmet, és félelmetes, érzelemteli búcsúval köszön el.


Noha a többség ünnepelte a filmet, néhány kritikus utalt arra, hogy a mű nem igazán adott magyarázatot a 163 perces vetítési időre- írta összefoglalójában a BBC hírportálja. Peter Bradshaw, a The Guardian munkatársa, aki szintén öt csillaggal jutalmazta a mozit, "nagyon élvezetesnek és vidáman látványosnak" nevezte a filmet, amely "pátoszt, akciót, drámát, vígjátékot, szívfájdalmat, hátborzongató horrort és szörnyen butácska, régimódi akciót" is kínál.

A Time hetilap kritikusa, Stephanie Zacharek nagyjából pozitívan írt a filmről, ám szerinte Craig hattyúdala nem indokolta a hosszúságát. "Két óra 43 perc túl sok és túlságosan tele van zsúfolva cselekménnyel, a több nem mindig jobb. A sorozat történetének egyik legunalmasabb gonosza szerepel benne, akit Rami Malek játszik foltos bőrrel és hülye selyempizsamában" - írta.

Az eredeti írást itt találja.

Zöld megoldás

Pénzmosási vád Diego Costa ellen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek