MegMinden
2022-05-31

Karády Katalin

(Facebook)

Az est folyamán Soós Judit és Sándor Judit fog Karády dalokat énekelni.

 Rendahagyó emlékműsor látható a legendás díva születésének 112. halálának 32. évfordulója alkalmából! Lesz majd: A klubtagok személyes élményei - Kerekasztal beszélgetés – a szemtanúk, Karády New York-i ismerősei, barátai, és a szakemberek összegzik a színésznő életművét.

Vendégek: Dr. Bakó Endre irodalomtörténész - Debrecen Horovitz Tamás a DZSH elnöke – Debrecen Kelecsényi László író, filmtörténész – Budapest Dr. Nagy Gyöngyi történész – Hódmezővásárhely Pintér Sándor író – Budapest Erdei Sándor újságíró, muzeológus – Debrecen Király Anna édesanyja Karády sminkese volt – Budapest Lips Adrián kommunikációkutató - Budapest Palotás János a legjobb New York-i barát - Szeged Nagymáthé Huba a zongoraművész - Siófok Péter Zsolt Karády kutató, színháztörténész – Budapest Az értekezést eredeti Karády interjúk részletei és filmfelvételek egészítik ki.

Az est folyamán Soós Judit és Sándor Judit fog Karády dalokat énekelni. Meglepetés sztárvendég: Dr. Fehér Eszter, a „daloló háziorvos” a Hatos csatorna „Három a magyar kívánság” c. adásának műsorvezetője. Kísér:Tordai Zoltán és zenekara.

A rendezvény védnöke: Faller István producer, a Hatos csatorna zenei szerkesztője. A Karády Katalinról készült, jelenleg kapható kiadványokat a szünetben megvásárolhatják, amelyeket a szerzők igény esetén dedikálnak is. A műsor színvonalát a meghívott vendégek szakmai tapasztalata, hitelessége garantálja, akik jelenlétükkel, visszaemlékezéseikkel, hozzászólásaikkal megtisztelik előadásunkat, rendhagyóvá teszik a koncertet.

Június 4. szombat 16.00 óra

VOKE EGYETÉRTÉS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Az eredeti írást itt találja.

Villamospálya felújítási munkák

Több elismerésben is részesült Hetényi Zoltán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek