MegMinden
2022-05-04

Musk

(index.hu)

Fizetős lehet a Twitter

Elon Musk pár héttel ezelőtt számolt be a Twitter megvásárlásáról, amelynek segítségével elmondása szerint a szólásszabadságot szeretné megerősíteni. Azonban nemrég ellentmondásos bejelentést tett: elmondta, hogy fizetőssé teheti a platformot egyeseknek.

Április 25-én elfogadta a Twitter vezetősége Elon Musk amerikai üzletember körülbelül 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát, amelynek köszönhetően a multimilliárdos vállalkozó kezébe kerül a világ egyik legbefolyásosabb közösségimédia-platformja. 

Musk egyébként többször is hangoztatta már a szólásszabadság kiemelkedő fontosságát a mai világban, és azt, hogy ezt a Twitter hogyan képes megerősíteni. A megvásárlásról szóló közleményben azt is elmondta, hogy új funkciókkal akarja jobbá tenni a Twittert. 

Nemrég azonban a szólásszabadsággal ellentmondásos bejelentést tett; Musk egy Twitter-bejegyzésben elmondta: a mindennapi felhasználóknak ingyenes maradhat a Twitter, azonban előfordulhat, hogy a cégektől és a kormánytól pénzt kérnek a platform használatáért.

Az eredeti írást itt találja.

Békekoncert: interjú az M5-ön

Égéstér

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek