MegMinden
2022-04-17

Free

(kuffer.hu)

Őszintén megosztották, miért örülnek annak, hogy egyedülállók.

Egyes vélemények szerint az egyedülálló emberek az ünnepek közeledtével egyre inkább magányosnak érzik magukat. De biztos, hogy annyira rossz ez a helyzet? Lehet, hogy éppen akkor ismerhetjük meg legjobban a saját vágyainkat, akkor valósíthatjuk meg legnagyobb eséllyel a céljainkat, mikor egyedül vagyunk. A következő történeteket olyan emberek osztották meg, akik nagyon is élvezik az egyedüllétet, mert rájöttek, hogy ennek mennyi előnye van,

Azt tehetem, amit akarok és amikor akarom. Ha későig szeretnék fennmaradni, megtehetem. Ha akarok venni valamit, megvehetem. Ha meg akarok nézni egy filmet, megnézhetem. Ha zenét akarok hallgatni, hallgathatok. Ha szeretném átrendezni és kidekorálni a lakásomat, megtehetem. Én döntök arról, mire használom az időmet. Én döntöm el, mire költöm a pénzemet. Hogy magányos vagyok-e? Bevallom, néha igen. De vannak jó barátaim. Ha velük szeretnék lenni vagy valamelyikük velem szeretne találkozni, megtehetjük. Ha nem akarok kimozdulni, otthon maradok. 

Istenem, emlékszem, hogy mindennap siettem haza, mert ha 5 percet késtem, már magyarázkodnom kellett. Ha pontosan időben értem haza, akkor is szörnyű hangulatban volt az exem. 

Nem kell aggódnom amiatt, hogy hogyan nézek ki vagy mi van rajtam, mikor csak lazulok a szabadnapomon. Kócos haj, semmi smink, semmi probléma.

 Őszintén, a szingliség adott lehetőséget arra, hogy befejezzem a főiskolát. A múlt héten sikerült is. Meg akarok nézni egy filmet? Csak kiválasztom, hogy melyiket szeretném, nem kell megvitatni, hogy kinek melyikhez van kedve vagy éppen kin van a sor, hogy válasszon.

Enni akarok? Elmegyek, és azt eszem, amit csak akarok, nem kell egy órán át szenvedni azzal, hogy én ezt ennék, de te mást szeretnél, amit te szeretnél, azt én nem, míg végül megtaláljuk azt, ami egyikünknek sem igazán a kedvére való, de mindkettőnknek megfelel. Szeretnék a szabadnapomon délig aludni, aztán videojátékokkal játszani? Kizárólag az én választásom, senki sem szidhat le, és senki sem panaszkodik, hogy miért nem vele foglalkozok. Szabadnapom van és úgy érzem, nincs kedvem beszélni vagy kifejezni az érzéseimet? Akkor nem beszélek és nem vagyok rákényszerítve, hogy megnyíljak bárki előtt, mert randizunk

Az eredeti írást itt találja.

Keresztes Tamás

Prédikátor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek