MegMinden
2022-04-08

Labi

(Facebook)

Az április 11.-i megnyitót követően egy héten át láthatók lesznek azok az alkotások, melyeket barátaim, ismerőseim készítettek felkérésemre.

Sziasztok! Erős lokálpatrióta érzelmekkel fűtve egy kirakat-tárlatot szervezek Debrecen város napjára. Az április 11.-i megnyitót követően egy héten át láthatók lesznek azok az alkotások, melyeket barátaim, ismerőseim készítettek felkérésemre. Annyi csodás festményt, grafikát, fotót kaptam, hogy talán el sem férnek a Piac utca 63. alatti kirakatban! 

Versek, prózák is születtek felhívásomra, így a Fonett Art füzetének 80 oldalából alig maradt hely a jegyzeteknek. Ezúton köszönöm a Kiselefánt Kreatív Hobby Kézimunka bolt és műhely-nek az inspirációt.

Megtisztelve köszönöm az alábbi művészek segítségét: Géza Zsolt Sárvári fotóit, Szegedi Károly írását és grafikáit, Oláh Ildiko, S. Nagy Jusztina Art, Csaba Mester, és a francia Pechane Pech csodás festményeit, Löki Viktor és Reszegi László hangulatos fotóit, Borsos Tamás és Eszter Takács verseit, Tamás Nándor élménydús prózáját, József Szabó szobrát.

Külön köszönöm Zoltán Fekete, Juhosné Atyi Marianna, Ibolya Marincsák és Judit Tóth-Laboncz önzetlen támogatását, Lévai Nóra grafikai segítségét, és Rácz István profi kivitelezését.

Várunk Benneteket a megnyitóra Renáta Csóbán és Piszkos Freddy fellépésével! Versét szavalja Borsos Tamás.

Az eredeti írást itt találja.

Elkészült Kovács Ákos első kisjátékfilmje: MAGUNK MARADTUNK

Két meccs itthon, egy idegenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek