MegMinden
2023-09-08

Marco Rossi

(rangado.24.hu)

A kritikusok is csak gratulálni tudnak Nagy Ádámnak és Loic Negónak a meccs után.

A magyar válogatott csütörtökön 2-1-re győzött Szerbia ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat 5. fordulójában.

A mérkőzés utáni nyilatkozatában Marco Rossi nem felejtette el, hogy milyen sok kritika érte őt, amiért az olasz másodosztályban perememberré váló Nagy Ádámot is behívta. A szövetségi kapitány a találkozót követően külön szót ejtett arról, hogy milyen remek teljesítményt nyújtott a középpályás.

Szeretnék néhány szót szentelni Nagy Ádámról és Loic Negóról. Ugyanolyan jól játszottak, mint a többiek és ha visszanézzük, mennyi kritikát kaptam, amiért meghívtam őket, azt hiszem, ezután a meccs után a kritikusok is csak gratulálni tudnak nekik

– mondta az M4 Sportnak Rossi.

A csapat egészéről is beszélt természetesen, elmondása szerint nagyszerűen reagált a csapat a korán bekapott gólra. Éppen ezért elégedetten értékelhette a látottakat.

„Egy folyamat közepén vagyunk, mérkőzésről mérkőzésre akarunk fejlődni. Annak köszönhetően, hogy ebben a folyamatban vagyunk, minden egyes mérkőzés egy fontos teszt, hogy tudtunk-e javítani. Szeretnénk a jövőnek építeni válogatottat, fiatalokkal, a jövőre tekintve. Velünk, vagy nélkülünk, velem, vagy nélkülem, de ez a célunk. Gratulálok a srácoknak!”

Az egyenlítő góljáról szerényen csak annyit mondott Varga Barnabás, hogy jókor volt jó helyen, míg a második találatot jegyző Willi Orbán a csapategységet emelte ki. Még náluk is jobban várta ezt a meccset Kerkez Milos, aki a lefújás után el is mesélte, hogy gyerekként csak álmodozott arról, hogy a belgrádi pályán játszhat.

Nagyon sokat jelent, hogy kiskoromban ide jártam meccsekre, most pedig már én játszom, de a három pont miatt vagyok a legboldogabb

– mondta a Bournemouth légiósa, aki azt is elárulta, hogy fájt a térde, ezért cserélte le őt Rossi.

A magyar válogatott sikerével 10 pontos már a csoportban, amivel első helyen áll. Szerbia 7 ponttal második, Montenegró pedig öt egységgel áll.

Az eredeti írást itt találja.

Őszi tekerés

IVAN AND THE PARAZOL – NAGYERDEI VÍZTORONY, SZEPTEMBER 9. 19.00

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek