MegMinden
2022-03-18

Szurkoló

(index.hu)

Nyakánál fogva kötözte magát a kapufához.

Nem mindennapi eseményeknek lehettek szemtanúi a Goodison Park nézői , mikor a Premier League 20. fordulójából elhalasztott Everton–Newcastle United-mérkőzést rendezték meg.

Nemcsak azért történtek különös események, mert az Everton négy vesztes mérkőzés után újra győzött, hanem azért is, mert egy

KLÍMAVÉDELMI KAMPÁNY EGYIK RÉSZTVEVŐJE NEMES EGYSZERŰSÉGGEL, A NYAKÁNÁL FOGVA ODAKÖTÖZTE MAGÁT A KAPUFÁHOZ A MÉRKŐZÉS KELLŐS KÖZEPÉN. 

A „Just Stop Oil” nevet viselő szélsőséges klímavédelmi kampány arra hivatott, hogy felszámolják a jelenlegi olajalapú infrastruktúrát az Egyesült Királyságban, és a mozgalom résztvevői igen aktívan képviseltetik magukat az angol futballpályákon is. Szerda este egy hasonló feliratokkal díszített pólóban egy másik aktivista zavarta meg az Arsenal–Liverpool-rangadót.

A közjátékot a biztonsági személyzet pár perc alatt orvosolta és eltávolították a pályáról a kapufához kötözött úriembert.

A mérkőzést egyébként az Everton nyerte meg a 99. percben Alex Iwobi góljának köszönhetően, amivel hatalmas lépést tett a kiesés elől menekülő liverpooli csapat a bennmaradás felé. 

(Borítókép: Getty Images)

Az eredeti írást itt találja.

Ágazati képzőközpontot alakít a DSZC

Rekviem, de nem egy álomért – Korn: Requiem lemezkritika

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek