MegMinden
2022-03-18

Esküvő

(hataratkelo.blog.hu)

Anglia legboldogabb (és legolcsóbb) esküvője.

Az elmúlt két évben sok furcsaság történt velünk (és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk), Élhetetlen esetében például az, hogy technikai okokból nem tudott jelen lenni az unokahúga manchesteri esküvőjén. Viszont virtuálisan ő is részese lehetett az élményeknek, amiket most meg is oszt velünk sok fényképpel együtt.

„Az unokahúgom Manchesterben ment férjhez, és azt hiszem, összehozták Anglia legolcsóbb esküvőjét. Előzményként, az eljegyzési gyűrűt a vőlegény tervezte, ezt nagyon romantikusnak találom, senki másnak nincs pont ilyen.

Van egy kertészet, (Hulme Community Garden Centre), aminek van egy közösségi tere, ezt bérelték ki, gyönyörű, tele virággal, növényekkel, és bármelyik szállodánál olcsóbb. 

Az esketés egy három kilométerre levő kápolnában volt, ahol, mivel anglikán, így miseruha sem volt, a saját papjuk ment velük, és öltönyben adta össze őket. 

A lány szülei ugyan régen elváltak, de apja, anyja ott volt, az apja vezette oltár elé.

És a koszorúslányok, vőfélyek: a zenét egy baráti zenekar szolgáltatta, és a baráti körből volt három szólóénekes is. A templomban voltak igazán együtt vendégek, 120 körül számoltam egy az esketés utáni közös fotón.

A lakodalmi fogadás a kertészetben, a lány anyjának a mostani férje gulyást fűzött bográcsban, az egyik barátnője Jamaican Jerk Chickent készített Nigerian jollof rice-szal, és volt egy vegán asztal egy másik barátnőtől. És volt magyar bor és pálinka is.

 

Az eredeti írást itt találja.

Nünüke

Rekviem, de nem egy álomért – Korn: Requiem lemezkritika

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek