MegMinden
2022-03-13

Keanu Reeves

(index.hu)

Továbbra is Hollywood legkedvesebb figurája

Az elmúlt években ráaggatták Hollywood legkedvesebb figurája címet a mindig szerény, visszahúzódó, a többi hírességgel ellentétben teljesen hétköznapi életet élő Keanu Reevesre, aki ismét rászolgált a megtisztelő jelzőkre.

A színészek, zenészek, hírességek általában a vörös szőnyegen kívül szeretnek elvonulni a rajongók, a fotósok és az újságírók hada elől, azonban ebben az igencsak elszigetelt zárt világban akad olyan is, aki mindig türelemmel, kedvességgel és barátsággal fordul az őt megrohamozó emberekhez. Keanu Reeves az elmúlt napokban újra azzal került be a hírekbe, hogy a legtöbb kollégájáról alkotott képet lerombolva, szabadidejében ismét volt néhány perce egy rajongójának szebbé varázsolni a napját. 

Nem ezt vártuk Neo és Trinity nagy visszatérésétől...

Most a LadBible szúrt ki a színészről egy Reddit-felhasználó által megosztott történetet, amelyet elolvasva aligha lesznek más véleménnyel a Mátrix-filmek sztárjáról a rajongók. 

A nagymamám szerelmes volt Keanu Reevesbe, mert a nagyapám fiatalkori énjére emlékeztette. Látta az összes filmjét, a Bill és Tedtől a Mátrixig mindet. A hetvenes évei elején agyvérzést kapott, így az elmúlt tíz évben az otthonába korlátozódott le az élete, a filmnézés lett a hobbija. Szinte már egyfajta barátként tekint a színészre, mert olyan ritkán találkozhatott a sajátjaival

– kezdte üzenetét a felhasználó. 

A mindig közvetlen és alázatos színészről azonban talán a rajongó nagymama és rokonai álmukban sem gondolták volna, hogy értük is kedves gesztust tesz. 

Nem sokkal a Mátrix megjelenése után a nagybátyám Los Angelesben volt üzleti ügyben, és egy igazán elegáns étteremben evett, amikor Keanu megjelent ott egy nővel. Amikor befejezte az étkezést, a nagybátyám odament az asztalukhoz, és azt mondta: Nem szoktam ilyet csinálni, de csak azt akartam, hogy tudd, hogy a nyolcvanéves anyám szeret téged, és látta az összes filmedet. Apámra emlékezteted

– folytatta a bejegyzést a felhasználó. 

Az elsőre talán tolakodónak tűnő találkozás azonban nem várt fordulatot vett, Reeves kedvesen és türelmesen meghallgatta a rajongót, sőt mindenki meglepetésére megkérdezte tőle, hogy van-e nála telefon, mert szívesen beszélne az idős hölggyel. 

Percekig telefonáltak egymással, amivel igazán széppé tette a nagymamám napját. Már egy ideje annyira elszigetelt volt, Reeves iránta tanúsított kedvessége és őszinte érdeklődése pedig megmutatta, milyen csodálatos ember is ő valójában

– zárult a bejegyzés

A gyönyörű gesztus azonban nem az első alkalom volt a színész életében, amikor megmutatta nagyszerűségét. Néha a legegyszerűbb és legapróbb dolgok azok, amelyek szebbé varázsolják a mindennapokat, amellyel láthatóan tisztában van a hollywoodi színész is, aki azokkal is végtelenül figyelmes és kedves, akiket egyáltalán nem ismer. 

Az eredeti írást itt találja.

Vadsnidling, avagy a fűcsomónak álcázott vitaminbomba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek