MegMinden
2022-01-31

Bakancslista

(vous.hu)

Miért olyan vonzó egy MILF, és mit akarnak tőle a férfiak?

Ha megkértek egy pasit, meséljen az intim bakancslistájáról, biztos vagyok benne, hogy el fogja hagyni száját a MILF szó. Ha nem így van, nem pasival beszélgettek. Ez nálunk olyan, mint nálatok a rövid haj: egyszer mindenki kipróbálná. De kik azok a MILF-ek? Miért vagyunk oda ennyire értük? Egyáltalán mit rövidít a szó? Most kiderül.

Hogy jussunk valamire, először meg kell értenetek, mi a mozaikszó feloldása: MILF. Ha nem bánjátok, nem fordítom le nektek, meghagyom a piszkos munkát a Google fordítónak.

Mondjuk úgy, a MILF-ek szexi anyukák, akik általában a 30-as, 40-es éveikben járnak.

Biztosan emlékeztek rá, mikor egy osztálytársatokat kocsival vitték suliba, a fiúk pedig az ablakra tapadva hesszelték a dögös anyukát. Minden suliban volt ilyen. Ha pechetek volt, pont a ti mamátok lopta el a show-t előletek. Gyertek velem, fejtsük meg a MILF-ek titkát!

Csak felnőtteknek!

Korábban már írtunk nektek arról, hogy igen, minden pasi néz felnőttfilmet. Ez tény. És mi az egyik legnépszerűbb kategória az ilyen típusú videómegosztó portálokon? Igen, pontosan a MILF. A legtöbb férfi nagyon szexi, középkorú nők videóira csorgatja a nyálát.

A legtöbb szerepjátékon alapuló filmnek MILF-ek a szereplői: titkárnő, rendőrnő, tanárnő.

Reggelig sorolhatnám a foglalkozásokat. Általában egy dolog azért közös bennük, mégpedig a természetesség. Ugyanannyi van bennük: zéró, nulla, semmi és még annál is kevesebb. Viszont ez nem biztos, hogy rossz. A húszéves Tamásnak például pontosan ez jön be: „Imádom a MILF-eket – feltöltött ajkak, szilikonmellek, szolibarna bőr és erős smink. Pont, mint a legjobb pornósok. Szerintem szexi, ha egy anyuka kihívóan öltözködik. Valószínűleg pont ez az oka annak is, hogy egy éjszakánál többet egy ilyen nővel sem tudnék elképzelni. Egyszerűen nem tartom őket feleségtípusnak, nem hiszem, hogy tudnak például főzni vagy mosogatni.”

Az eredeti írást itt találja.

A mezőny után a kapuban is helytállt Hrabina Alex

Élre állt a DEAC sakkcsapata

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek