MegMinden
2021-12-15

Keanu Reeves

(port.hu)

A világ legrokonszenvesebb színésze a Mátrix feltámadásokban végrehajtott legőrültebb kaszkadőrmutatványáról is mesélt.

2010 májusában készült a nevezetes fotó a padon üldögélő, szendvicset falatozó Keanu Reeves-ről, ami a 4chan-nek és a Redditnek köszönhetően gyorsan mémmé vált, és népszerűsége azóta is töretlen.A The Late Show hétfői epizódjában a műsorvezető Stephen Colbert elővette a fotót, amire Reeves így reagált:

Csak egy szendvicset eszem, ember. Csak gondolkodtam. (...) Volt néhány dolog, ami elgondolkodtatott. Éhes voltam.
 

Colbert a fotó egy részét előbb ügyesen letakarva, mert később felfedve megmutatta a hozzáillesztett folytatását is, méghozzá az eszméletlenül sikeres crowdfunding kampány után idén márciusban megjelent  BRZRKR című képregény egyik paneljét, aminek történetét egyébként Reeves találta ki. A képen történetesen a sorozat, Reeves-ről mintázott főszereplője egy padon ülve szomorkodik.

Igen, szóval az élet és a művészet. Ez a hasonlóság Ron Garney műve, a csodálatos művészé, aki a BRZRKR-t rajzolja. Nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni, de ezt tette, szóval szerintem ez egyfajta meta."

Colbert megkérdezte Reeves véleményét arról is, hogy miért szeretik az emberek mémé változtatni őt (és szexelni egy olyan karakterrel, aki osztozik a hasonmásán).

Fogalmam sincs, uram.

Az interjú elején egyébként mintegy nyilvános üzenetként bevallotta, hogy piszkosul szeretné újta eljátszani a démonvadász John Constantine-t, és láthatólag tényleg szívből küzd érte.

Az eredeti írást itt találja.

Kusturica

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek