MegMinden
2021-10-15

Szülinap

(nuskull.hu)

Rengeteg zenész köszöntötte fel a 30 éves Machine Headet

Mondhat akárki akármit a Machine Headről vagy Robb Flynnről, az elvitathatatlan tény, hogy a kaliforniai groove-törtetők már harmadik évtizede tolják az ipart, maradnak közbeszéd tárgya, és hökkentik meg a nagyérdeműt, akár jó, akár rossz apropóból. A jubileumi szám meg olyannyira komoly, hogy konkrétan ezen a héten volt 30 éve, hogy Robb és Adam Duce ex-bőgős meglapította a zenekart.

A történet 1991 október 12-éig nyúlik vissza, amikor is a frontember látta játszani a Metallicát a Black Album turnéján, és ott döntött úgy, hogy ő márpedig létrehozza ezt a csapatot. Akkoriban Robb még megannyi más (főleg thrash) projektben volt benne, a Machine Head elsőre csak egy poénból összetákolt “oldalborda” volt. Azóta eltelt 30 év, a ‘Head pedig az egyik legismertebb ma is létező amerikai metalbandává vált.

Ennek örömére több híres metalcsapat tagja is feltűnik a lenti videóban, hogy gratuláljon és elismerését fejezze ki a csapatnak, amiért elérték a bűvös három-nullát. A teljesség igénye nélkül felbukkannak zenészek a Metallica, a Slayer, a System of a Down, a Korn, a Lamb of God, az Anthrax, a Testament, a Hatebreed és a Fit for an Autopsy soraiból, illetve még sokan mások.

Robb Flynn így hálálkodott az őket ért köszöntésért:

Nagyon szépen köszönjük a barátoknak, turnétársaknak, illetve a fivéreknek és a nővéreknek a metal berkeiből, akik hozzájárultak ehhez. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, őszintén megérintettek és megtiszteltek ezen szavak. Köszönöm minden korábbi és jelen zenekartagnak, akik riffekkel, ötletekkel, dallamokkal és dalszövegekkel járultak hozzá a banda örökségéhez, illetve mindazért, amit hoztak és letettek az asztalra. Bárcsak itt lehetne Tony Costanza (a csapat legelső dobosa ’92-től ’93-ig, aki 2020-ban hunyt el – a szerk.), hogy átélje velünk ezt a pillanatot, nyugodj békében! Hatalmas tisztelet mindenkinek, aki velünk harcolt, mellettünk állt jóban-rosszban és 30 éven keresztül hitt bennünk. Szeretünk titeket, ti anyahomorítók!

Az eredeti írást itt találja.

Ronaldo

Tom Cruise

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek