MegMinden
2021-09-27

Tool

(koncert.hu)

15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

Az 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után a TOOL visszatér Európába. A sokak által várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában.

A látványt és hangzást élőben is tökéltesre fejlesztő banda 15 évvel az egyetlen magyarországi, Sziget-fellépésük után 2022. május 24-én adja majd első önálló koncertjét a Budapest Arénában. Jegyek október 1-én 10 órától kaphatók. A TOOL Army tagjai számára szeptember 28-án 10 órától 24 órás elővásárlási lehetőséget biztosítanak.

„Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk (...) a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek” – üzente Danny Carey.

Fear Inoculum sokévnyi várakozás után, 2019 augusztusában jelent meg. Az album számos országban a slágerlisták élén debütált, megdöntve eladási- és játszási rekordokat, miközben a kritikusok is elhalmozták dícséretekkel. Az NME tökéletes ötcsillagot adott értékelésként, és azt írták róla, hogy "sokkal több, mint egy album”, a The Guardian a kiadást „egy örökhagyó album”-nak nyilvánította, míg a Visions a 10 számból álló gyűjteményt „a TOOL lemez tökéletes változatának” nevezte. A Kerrang! pedig azt mondta: "A TOOL túllépett a saját határain".

Az eredeti írást itt találja.

Pecakúra

Papp László

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek