MegMinden
2021-08-07

Reinkarnáció

(femina.hu)

Az indiai kislány, aki azt állította, emlékszik előző életére.

Shanti Devi hihetetlen részletességgel idézte fel előző életét.

Shanti Devi négyéves volt, amikor furcsa dolgokat kezdtek tapasztalni nála a szülei. Rövid történeteket mondott, melyekben mintha visszaemlékezett volna: előző életéről mesélt.

Étkezés közben felidézte, hogy az étel, amit éppen ettek, korábbi, öreg napjaira emlékezteti, és egykor nagyon szerette azt. Öltözködés közben elmesélte az édesanyjának, hogy előző életében milyen ruhákat viselt. Még egy városról is említést tett, amelyben soha nem járt a család, de még a szülők sem. Mi több, emlékezett a település utcáira és az üzletekre is.

Shanti Devi egy alkalommal azt is elmondta a szüleinek, hogy azelőtt Ludginak hívták, és valamivel fia születése után halt meg 1925-ben. Rendkívül hitelesen idézte vissza szülési fájdalmait, és a szülést követő orvosi eljárást is. Mindenki ledöbbent, aki csak hallgatta őt, hiszen ilyesmiket még a legélénkebb fantáziájú gyermek sem képes kitalálni.

A kislány állítása szerint volt férjére is emlékezett, aki kereskedő volt, sőt, külsejét is leírta: szemölcs volt a bal arcfelén, és olvasószemüveget is viselt. Nevét egészen kilencéves koráig nem volt hajlandó elárulni. Szülei egészen addig még kételkedve hallgatták a lányukat, és egyszerű gyermetegségként fogták fel történeteit. Amikor azonban pontosan felfedte a korábbi férje nevét - Pandit Kedarnath Chaube -, szóhoz sem jutottak: azonnal eszükbe ötlött, hogy a férfi bizonyára még él, ráadásul abban a házban, ahol lányuk előző életében lakott.

Családi barátjuk felajánlotta, hogy segít kideríteni, hogy lehet-e valóságalapja annak, amit a gyermek mond. Írtak egy levelet, és Pandit Kedarnath Chaube kereskedőnek címezték a kislány által említett városba, Mathurába. Legnagyobb meglepetésükre válasz érkezett: a férfi a levelében igazolta, amiket Shanti Devi elmesélt.

Hogy bizonyosságot szerezzen, a férfi maga helyett az unokatestvérét küldte el a kislány házához. Meg akarta tudni, vajon felismeri-e őt volt felesége állítólagos reinkarnációja. A gyermek azonban, akinek férjeként mutatták be az érkező vendéget, rögtön helyesbített, hogy nem ő jött el, hanem az unokatestvére az.

Az eredeti írást itt találja.

Figyelmeztetéseket adtak ki hőség és zivatarok miatt

A Debreceni Egyetem együttese győzelemmel zárta az első fordulót.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek