MegMinden
2021-07-28

Sebestyén a celeb No1

(forbes.hu)

A Forbes ismét elkészítette a legértékesebb magyar celebek listáját.

A Forbes ismét elkészítette a legértékesebb magyar celebek listáját, az üzleti magazin szerdán megjelenő augusztusi számának címlapján az Ördög-Nánási házaspár szerepel.

Pénztermelőképesség, tartalom, profizmus, közösségimédia-jelenlét. Idén, nyolcadszor is ezt a négy fő szempontot tartottuk szem előtt a legértékesebb magyar celebek Forbes-listájának elkészítésekor. Ami nem változott: a top 20-ba még mindig leginkább csak azok tudnak bekerülni, akik állandóan a vezető tévécsatornák képernyőjén vannak főműsoridőben. Ami változott: médiagazdasági-, hirdetői és tartalomfogyasztói szemmel is észre kell már venni azokat a self-made online sztárokat, akik a jól ismert Facebook–Instagram–Youtube-háromszögből és a Tiktokról törekednek a mainstream felé. Noha a Forbes négy fő szempontja többségüknél még nem érvényesül, a kevés kivételt 2021-ben radarra vettük.

Ízelítő a szerdán megjelent augusztusi Forbes magazinból, amelyben a teljes lista részletes szócikkekkel böngészhető.

1. Sebestyén Balázs

2017 után most másodszor sikerült újra az első helyre kerülnie Sebestyén Balázsnak a Forbes celeblistáján a legmagasabb, 921 ponttal. Ez azt jelenti, hogy két helyet lépett előre 2020-as helyezéséhez képest. Majkával együtt ő a legismertebb magyar, picit többen figyelnek rá, mint Kasza Tibire, és az NRC a Forbes számára készített, reprezentatív felmérése szerint majdnem annyian kedvelik, mint Borbás Marcsit.

Az eredeti írást itt találja.

Leonardo

Bravúros győzelem a magyar női vízilabda-válogatottól

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek