MegMinden
2021-07-20

Összefutó Show

(index.hu)

Így futottak a sztárok

A Telekom Vivicittá Összefutó Show bebizonyította, hogy 2021-ben már egy okostelefon és az 5G hálózat segítségével is lehet showműsort készíteni, ráadásul élőben és vágás nélkül! Az ország mintegy hétszáz településéről érkeztek nevezések, és a 7600 nevezőből hatezren célba is értek a különböző távokon. A Telekom egy különleges show-val készült azok számára, akik a helyszínen nem élhették át a versenyt. Hazai hírességek váltóban futották végig a vasárnapi 10 kilométert, igazi futóünnepet varázsolva a nézők számára. Az 5G technológia erejével folyamatos volt közvetítés, melyhez persze szükség volt egy megfelelő okos eszközre, kellő lefedettségre és előfizetésre – mindezeket a verseny fő támogatója, a Telekom biztosította.

A Telekom az utóbbi években mindig igyekezett különleges tartalmakkal készülni a Telekom Vivicittára. Az előző években minden futót személyre szóló videóval leptek meg, melyben maguk a futók voltak a főszereplők, idén pedig egy élő közvetítéssel ünnepelték meg, hogy újra együtt versenyezhetett a futóközösség.

Tíz hazai híresség vállalkozott arra, hogy az Összefutó Show keretében kézről kézre adjanak egy okostelefont, így pedig részesei lehettek egy olyan produkciónak, amely a Telekom részéről sem volt kis technikai kihívás és újítás, de ahogy a futók, az 5G-s technológia is állta sarat.

Az Összefutó Show résztvevőinek egy úgynevezett gimballon lévő telefon segítségével közvetíteniük is kellett futásukat, így persze nemcsak az általuk vállalt egy kilométer és a nézők szórakoztatása jelentette a kihívást, hanem a júliusi 30 fokos, párás hőség, amelyből szerencsére nem lett komoly vihar, csak egy kisebb zápor félúton.

Miközben a sztárok küzdöttek azért, hogy nehogy lemaradjanak és tudják tartani a tempót a többi futóval, nem volt egyszerű feladatuk; végig beszélniük kellett, de még a ritkán sportoló Lakatos Márk és Pimaszúr is erőn felül teljesített, és élvezte a verseny nyújtotta adrenalint!

Puskás Peti jó műsorvezetőhöz illően felkonferálta az Összefutó Show-t a pódiumról, ahonnan Fördős Zé egy dudával indította útjára a népes mezőnyt, majd beállt a többi futó közé és elindult a Margitszigetről, a víztorony mellől a maga ezer méterének. Zé utolérte Petit, majd elhagyta, hogy a stafétát átvéve folytassa a futást. Az Árpád híd feljáróját leküzdve Peti slammelni kezdett a menet közben hozzá csatlakozó gitárossal, miközben Bánki Beni igencsak lelkesítő gondolatait tolmácsolta.

Az eredeti írást itt találja.

Porsche Cayenne

5 millió 573 ezer a beoltott, 25 az új fertőzött, elhunyt 2 beteg

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek