MegMinden
2021-06-14

Igor

(dvsc.hu)

Igor Bogdanovics Diósgyőrben folytatja

Szerződése felbontását kérte Igor Bogdanovics, az NB III-ban szereplő DVSC II. vezetőedzője, ami hétfőn közös megegyezéssel meg is történt. A tréner elfogadta az NB II-es Diósgyőr ajánlatát a pályaedzői posztra, így Kondás Elemér segítőjeként a borsodiaknál folytatja edzői pályafutását a következő idényben.

A DVSC igényt tartott volna a szakember munkájára, azonban olyan lehetőséget kapott a diósgyőriektől, ami elé a Loki nem akart akadályt gördíteni. Egykori támadónk a következőket nyilatkozta a dvsc.hu-nak:

– Az egyik szemem sír, a másik nevet. Amióta abbahagytam a futballt játékosként, álmom volt, hogy a DVSC felnőttcsapatának edzői stábjában dolgozhassak, ez megvalósult. Sok hasznos tapasztalatot szereztem a Lokinál az elmúlt években, Kondás Elemérrel is kifejezetten jól tudtunk együtt dolgozni. Amikor ő nemrég Diósgyőrbe került vezetőedzőnek, szinte egyből hívott, s miután én felnőttcsapatnál szeretnék edzősködni, úgy döntöttem, élek a lehetőséggel – mondta Igor Bogdanovics, akinek sok sikert kívánunk!

Az eredeti írást itt találja.

Öt bemutatót tervez a jövő évadban a Budapesti Operettszínház

Természettár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek