MegMinden
2022-12-30

Hátborzongató

(ripost.hu)

2013 februárjában az Irish Yacht Club egyik tagjának tulajdonában lévő jacht eltűnt.

HÁTBORZONGATÓ! 2013-BAN ELTŰNT HAJÓ BUKKANT ELŐ A BERMUDA-HÁROMSZÖG KÖZELÉBEN

A Bermuda-háromszöget számtalan rejtély övezi, és valószínűleg a következő történet is csak fokozza mindezt. Egy tengerész ugyanis egy 2013-ban eltűnt hajóra bukkant, amelyről korábban azt hitték, hogy egy szörnyű viharban süllyedt el. Közel 10 éve februárban az ír Yacht Club egyik tagjának tulajdonában lévő jacht az Atlanti-óceán északi részén fekvő szigettől 70 mérföldre északra vitorlázott, amikor 20 méteres hullámok sújtották, és a rajta tartózkodók jobbnak látták, ha elhagyják. Az amerikai partiőrség akkor a helyszínre vonult, és kimentette a négy fős legénységet, ám a hajónak nyoma veszett. 

Azt hitték elsüllyedt, de nem! A közelmúltban az Ocean Research Project két dolgozója megtalálta a hajót az Atlanti-óceán északi részén sodródva, 800 mérföldre Bermudától. Egyikük, Matt Rutherford felmászott a fedélzetre, hogy meggyőződjön róla, tényleg nincs-e senki a fedélzeten. 

Ez egyébként teljesen őrültség. 800 mérföldre Bermudától, 1500 mérföldre az Egyesült Államoktól, egy nagyon szép Swan 48-ason állok az óceán közepén

 - mondta a férfi, aki azóta is értetlenül áll a történtek előtt, ugyanis a hajó tulajdonosai meg voltak győződve arról, hogy elsüllyedt. 

Az eredeti írást itt találja.

Polcz Alaine

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek