MegMinden
2021-06-05

Deák Bill

(Facebook)

Búcsúzik Zsoltink! Sok sikert kívánunk neki

"Kedves Barátaink!

Az a helyzet, hogy hosszú fontolgatás után meghoztam életem egyik legnehezebb döntését. Arra az elhatározásra jutottam, hogy elfogadom a Lord zenekar kedves és megtisztelő felkérését, így tizennyolc év után kilépek a Deák Bill Blues Band-ből és mostantól a Lord tagjaként fogom gyakorolni szeretett hivatásomat.

Köszönöm Billnek, a zenekar minden egykori és jelenlegi tagjának, a mindenkori technikai stábnak és NEKTEK, azaz a Közönségünknek az együtt töltött időt, a rengeteg koncertet, azt a sok szeretetet, energiát, amit kaptam Tőlük és Tőletek! Pályafutásom meghatározó és kitörölhetetlen része ez a hosszú időszak, amit Bill mellett tölthettem el; remélem, hogy Ti is jó érzéssel fogtok rám gondolni, mert mindig a legjobb szándékkal és a tőlem telhető maximumot nyújtva próbáltam a produkció érdekeit szolgálni a színpadon és színpadon kívül is.

A legjobbakat kívánom Gyuszinak és az egész bandának, sok bulit, jó egészséget és hosszú, boldog életet! Bízom benne, hogy fogunk még egy színpadon állni, a barátságunk pedig természetesen nem szűnhet meg attól, hogy már nem vagyok a zenekar tagja.

Az életem egy korszaka ezzel lezárult; a jövőben leginkább a Lord koncertjein láthattok majd játszani - remélem, hogy ott sem fogok Nektek csalódást okozni. De akárhogyis van, azt az egyet soha ne felejtsétek el, hogy

BILL A KIRÁLY!!!

Horváth Zsolt – billentyűs hangszerek

Az eredeti írást itt találja.

Harminc évvel ezelőtt indult el az első InterCity-vonat Magyarországon

Szidiropulosz Archimédesz szociológus kapta a Szent István-díjat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek