Hajdú-Bihar
2024-04-09

Hétfői beavatkozások

Közúti balesethez és kigyulladt melléképülethez is vonultak a vármegye tűzoltói hétfőn.

Szalagkorlátnak ütközött majd a tetejére borult egy személygépkocsi hétfőn kora reggel az M35-ös autópályán Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban ketten utaztak, közülük a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Kétezer ötszáz négyzetméteres területen égett az aljnövényzet tegnap délelőtt Hajdúhadházon a Gárdonyi Géza utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága hétfőn délután Debrecenben az Akadémia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel és gépezetes tolólétra segítségével eltávolították a veszélyes faágat.

Oldalára borult egy nyerges vontató hétfőn délután Földes és Báránd között a 42-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és kifolyt olajat felitatták az útról. A mentőszolgálat a kamion sofőrjét kórházba szállította.

Kigyulladt az olaj egy családi ház konyhájában tegnap délután Hajdúnánáson a Dózsa György utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos eloltotta a tüzet. . Az egység az épületet átvizsgálta, majd átszellőztette.

Egy harminc négyzetméteres melléképület és a benne tárolt használati tárgyak égtek hétfőn késő este Bárándon a Mátyás utcában. A tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is.  A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Meghalt CJ Snare, a Firehouse énekese

Elhunyt Csire Zsuzsi

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek