Hajdú-Bihar
2024-02-29

Több helyen égett az avar és a gaz

Szabadtéri tűz, lakástűz és baleset volt szerdán.

Szerda délután az árok part égett Balmazújvároson, az Újkert soron. A város tűzoltóit riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Három hektáron égett peremégéssel foltokban a száraz avar és gaz Tiszalökön, a Tulipán utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek vízsugárral és puttonyfecskendőkkel oltották el a tüzet.

Száraz avar és nádas égett ötszáz négyzetméteren Püspökladányban, a Déli soron. A püspökladányi és a karcagi tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Egy lakóházban egy berendezési tárgy égett Nyírmihálydiban, a Gyárkert utcában. A nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik az utómunkálatokat végezték el és átszellőztették a lakást. A család ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Két autó ütközött össze tegnap délután Ebes közelében, a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység átvizsgálta és áramtalanította a járműveket, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított.

Egy autó lesodródott Debrecen közelében tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Hamarosan nyit a Debreceni Extrémsport Park

Nagy Zsolt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek