Hajdú-Bihar
2023-11-02

Az elmúlt két nap eseményei

A műszaki mentések határozták meg a vármegye tűzoltóinak keddi és szerdai napját.

Árokba hajtott egy kisbusz kedden délelőtt a 42-es számú főúton Püspökladány közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Több ága is lehasadt egy tizenöt méter magas fának kedden délelőtt Debrecenben, a Kavics utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágakat.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden késő este Debrecenben, az Árpád téren. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Debrecenben a Kandia és a Kossuth utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították az egyik járművet. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Száraz gallyak égtek egy négyzetméteres területen tegnap délután Balmazújvároson a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók a tüzet eloltották, az egység puttony fecskendővel és kéziszerszámokkal végezte el az utómunkálatokat.

Nagy verést kapott a Budaörs Debrecenben

Black Sabbath – A Balett

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek